POTREBNO JE
- 7 listova kora za lazanje,
- 150 g praške šunke,
- 150 g suvog vrata,
- 250 g gaude,
- 2 jajeta,
- 200 ml kisele pavlake,
- so,
- 100 g kečapa,
- origano,
- 2 kašike rendanog parmezana
PRIPREMA
Umutite jaja s kiselom pavlakom, posolite i dodajte rendani parmezan. Kore za lazanje skuvajte da omekšaju, a onda ih nakratko potopite u hladnu vodu. Prosušenu koru premažite jajima umućenim s pavlakom, preko naslažite prašku šunku i suvi vrat, pa list gaude, urolajte i ređajte u vatrostalnu posudu. Kada poređate sve rolnice, prelijte ih preostalim jajima i pavlakom, zatim i kečapom i na kraju narendajte gaudu. Potom pospite s dosta origana i pecite pola sata na 180 stepeni.
0 comments:
Post a Comment